Hopp til hovedinnhold
Ovttas.no
Logg inn
Språk
Lukk

Endre språk

  • Norsk (bokmål)
  • Åarjelsaemien
  • Julevsámegiella
  • Davvisámegiella
Meny
Lukk

Velg

  • Trinn
    • Barnehage
    • SFO
    • 1-4
    • 5-7
    • 8-10
    • VGS
    • Høyere utdanning
  • Emner
    • Geografi
    • Historie
    • Kultur
    • Natur og vitenskap
    • Religion
    • Samfunn
    • Samisk språk
    • Tradisjonell kunnskap
  • Fag
    • Duodji
    • Elevrådsarbeid
    • Engelsk
    • Finsk
    • Fordypning i Samisk
    • Geografi og historie
    • KRLE
    • Kroppsøvning
    • Mat og helse
    • Matematikk
    • Musikk
    • Naturbruk og Reindrift
    • Naturfag
    • Norsk for elever med samisk som førstespråk
    • Religion og etikk
    • Samfunnsfag
    • Samisk 1
    • Samisk 2, 3 og 4
    • Samisk historie og samfunn
    • Samisk musikk og scene
    • Samisk visuell kultur
  • Innholdstype
    • Alle
    • App
    • Artikler
    • Bilder
    • Bøker
    • Delte ressuser
    • Digitale ressurser
    • Dokumenter
    • Filmer
    • Lyd
    • Læringsmateriale
  • Rammeplaner barnehage
  • Rammeplaner SFO
  • Læreplaner
  • Delingsarena
  • Produksjonsverktøy

Deig

Deig i en bolle.
Del
Publisert: 26.11.2015
Oppdatert: 24.08.2023

Liknende læremidler

Bake kake
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Strø, Bake, Kake, Mat
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Gni, Deig, Bake
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Bake, Deig
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Deig, Skrape, Bake
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Blande, Bake, Deig
Strø
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Samfunn, Skole og utdanning
Stikkord: Strø, Mat
Last ned
Sted
Svahken sïjte
Fotograf
Elgå skuvle
Utgivelsesår
2005
Emner
Tradisjonell kunnskap
Mat
Stikkord
Skål
Deig
Salt
Strø
Bake

Liknende læremidler

Bake kake
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Strø, Bake, Kake, Mat
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Gni, Deig, Bake
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Bake, Deig
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Deig, Skrape, Bake
Deig
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Blande, Bake, Deig
Strø
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Samfunn, Skole og utdanning
Stikkord: Strø, Mat
Ovttas.no
Om nettstedet Kontakt oss Personvernerklæring Nyhetsbrev Ofte stilte spørsmål Tilgjengelighetserklæring
Ovttas | Aktan | Aktesne
Sámi allaskuvla, Hánnoluohkká 45
N-9520 Guovdageaidnu
© 2025 Sámi allaskuvla