Hopp til hovedinnhold
Ovttas.no
Logg inn
Språk
Lukk

Endre språk

  • Norsk (bokmål)
  • Åarjelsaemien
  • Julevsámegiella
  • Davvisámegiella
Meny
Lukk

Velg

  • Trinn
    • Barnehage
    • SFO
    • 1-4
    • 5-7
    • 8-10
    • VGS
    • Høyere utdanning
  • Emner
    • Geografi
    • Historie
    • Kultur
    • Natur og vitenskap
    • Religion
    • Samfunn
    • Samisk språk
    • Tradisjonell kunnskap
  • Fag
    • Duodji
    • Elevrådsarbeid
    • Engelsk
    • Finsk
    • Fordypning i Samisk
    • Geografi og historie
    • KRLE
    • Kroppsøvning
    • Mat og helse
    • Matematikk
    • Musikk
    • Naturbruk og Reindrift
    • Naturfag
    • Norsk for elever med samisk som førstespråk
    • Religion og etikk
    • Samfunnsfag
    • Samisk 1
    • Samisk 2, 3 og 4
    • Samisk historie og samfunn
    • Samisk musikk og scene
    • Samisk visuell kultur
  • Innholdstype
    • Alle
    • App
    • Artikler
    • Bilder
    • Bøker
    • Delte ressuser
    • Digitale ressurser
    • Dokumenter
    • Filmer
    • Lyd
    • Læringsmateriale
  • Rammeplaner barnehage
  • Rammeplaner SFO
  • Læreplaner
  • Delingsarena
  • Produksjonsverktøy

Bål

Steke pølser på bålet.
Del
Publisert: 27.05.2011
Oppdatert: 16.08.2024

Liknende læremidler

Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Kniv, Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk
Stikkord: Kaffe, Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Laks, Bål, Mat, Steke
Røykakjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Røykakjøtt, Lavvo, Lavvostenger, Kjøtt
Last ned
Sted
Vuorašjávri
Fotograf
Inger Eline Eira Buljo
Utgivelsesår
2004
Emner
Tradisjonell kunnskap
Mat
Naturbruk
Natur og vitenskap
Naturfag
Stikkord
Blodpølse
Pølse
Kaffekjele
Bål
Ved
Kjøtt
Steke

Liknende læremidler

Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Kniv, Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk
Stikkord: Kaffe, Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Laks, Bål, Mat, Steke
Røykakjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Røykakjøtt, Lavvo, Lavvostenger, Kjøtt
Ovttas.no
Om nettstedet Kontakt oss Personvernerklæring Nyhetsbrev Ofte stilte spørsmål Tilgjengelighetserklæring
Ovttas | Aktan | Aktesne
Sámi allaskuvla, Hánnoluohkká 45
N-9520 Guovdageaidnu
© 2025 Sámi allaskuvla