Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Røykakjøtt, Lavvo, Lavvostenger, Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Leir, Lavvo, Ved, Mat
Emner: Tradisjonell kunnskap, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Lavvo, Tiltak til TRAS, Firerkort, Tegning
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Røykakjøtt, Lavvo, Lavvostenger, Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Leir, Lavvo, Ved, Mat
Emner: Tradisjonell kunnskap, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Lavvo, Tiltak til TRAS, Firerkort, Tegning