Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk Stikkord: Bringe, Tørkakjøtt, Ribbein, Lår, Bog, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Røykakjøtt, Lavvo, Lavvostenger, Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Kniv, Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat
Fotograf Adam K. Hætta Emner Tradisjonell kunnskap Mat Natur og vitenskap Naturfag Stikkord Elgjakt Bringe Ribbein Elgkjøtt Lår Bog Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk Stikkord: Bringe, Tørkakjøtt, Ribbein, Lår, Bog, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Røykakjøtt, Lavvo, Lavvostenger, Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Kniv, Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Bål, Kjøtt, Mat, Steke
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk, Natur og vitenskap, Naturfag Stikkord: Kaffekjele, Bål, Kjøtt, Mat